Nejnovější recenze ze sekce Dětské stolečky s židličkami
Vše o.k.
Zakoupeno v akci pro děti a bezva , lehká montáž,pastelky jdou umýt hadrem, spokojenost, doporučuji
Je to dárek k Vánocům. Zatím nemůžu hodnotit. Doufám, že vše bude O.K.
- Super
Ourbaby dětský stůl se židlemi 32997
Olina F.
Přidáno: 10. prosince 2022
(naposledy upraveno 10. prosince 2022)
Zakoupeno v babynabytek.cz
- Jediná výhoda je cena
- Hezký vzhled na obrázku
- Velice levná a fórová překližka, dávám tomu tak půl roku, než se stůl otříská a židle rozvržou
- Nepasuje do toho Lego Duplo, asi je to na nějaké čínské napodobeniny Lega. Takže jeden z důvodů, proč jsme toto vybrali, se nenaplnil
Vypadá to na obrázku pěkně, ale velké zklamání, znovu už bych to nekoupila
- plní svůj účel
Krásný set
dobře složitelný, kvalitní dřevo,skvělá cena
- Už doma máme stolek. Moc hezký . Vhodný pro holky i kluky.
- koupeno jako dárek
- Kvalita
- Vymakané příslušenství
super :-)
- Design, praktické pro děti
Naštěstí jsem koupila v akci ,takže cena pro mě lepší... Design se mi moc líbí už máme stoleček a židle,tak nám to ladí...Buď je to lavice a dva úložné prostory nebo stoleček s lavicí s úložnými boxy třeba na plyšáky, malování..Dobře se to udržuje i pastelky jdou umýt hadříkem.. Spokojenost a ráda doporučuji..
- Moc hezký stoleček a židličky pro děti
- Fajn, že má úložný prostor
Úžasné rychle dodání a výrobek je překrásný perfektní práce už teď máme vyhlidnute další produkty z vašeho obchodu klobouk dolů krasna práce a kvalitni
- Lehká instalace
- Vypadá krásně
- dřevo
- lehká montáž
- designově hezký
- pevný
- stabilní
Nábytek je ze dřeva, nohy jsou dřevěné, avšak je na nich aplikovaná fólie s dekorem dřeva. Nohy jsou šroubovací, opěrátko se jen přišroubuje dvěma vruty. Židle je stabilní, stolek se trošku pod zatížením kýve, ale na funkčnost to nevadí. Nohy jsou šikmo, takže je nábytek více stabilní, než s klasickými rovnými nohami.
- Celokovová konstrukce včetně područek
- pěkný výrobek
- žádná
každému doporučuji
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »