Nejnovější recenze ze sekce Dětské stolečky s židličkami
- Vhodna velikost
- Material super
- Snadno se montuje
- Má hezky design
- Vhodné pro deti i 2 roky a 5 let
- Snadno se udržuje čistý
- Děti jsou nadšený
- Dostatečně velký pro dvě děti
Žádné
Pěkný vzor, krásné barvy.
Hrany nábytku mohly být více zaoblené.
- Tvrdé dřevo
- Barevnost
- Design
- Kvalita od pohledu hrozna
- Pri sroubeni se casti z operky zacali rozpadat, praskat a to nebyli ani dosroubeny do konce
- Vraceno zpet
Stul vypadal dobre, ale zidlicky katastrofa. Byla videt odlupujici barva, misty popraskane. Montovala jsem vse pouze rucne, srouby nebyli ani v pulce a desky zacali praskat.
Stoleček přišel bohužel s uštipnutym rohem...tak tedy nevím jak se se zbožím zachází,zda je to vinna toho kdo balí nebo špatné zacházení PPL.... házení ....no nevím zda mám důvěru pro další objednávky....
- Popraskané drevo
- Zatím žádná reakce na reklamaci
Vnoučkovi se stůl i židličky moc líbily.
Židličky jsou popraskané a trochu otlučené,ale nechtělo se mi to balit a posílat zpět
za tu cenu, super
Kvalita odpovídá ceně
velká spokojenost
- Krásné barvy
- Hodí se mi do pokojíčku
- Stůl je super, bytelný, prostorný
- Vysoká nosnost, židlička unese bez problémů i mě (cca 56 kg)
- Hrany u židličky jsou dost ostré
- Židličky jsou hodně těžké
- Malé dítě s židličkou může hůř manipulovat, nepřišoupne se sám, ostrá hrana na sedáku tlačí do stehen
- Celkově mi zpracování přijde nekvalitní a nevhodné pro malé děti.
- Nadšená jsem byla.. Bohužel nám přišly 3 stejné strany..
- Snadná montáž
- Úložný prostor
Produkt zakoupen pro naše dítka. Snadná montáž, za ty peníze celkem dobrá kvalita. Úložný prostor pro drobnosti. Uvidíme jak dlouho vydrží při dětském zacházení a malování.
- Krásně vypadá
- Stabilní
- Žádné hrany
Velmi stabilní. Velmi praktický je ten úložný prostor ve stolečku. A ty šuplíky v židličkách si zamiloval syn (2 roky), dává si tam své poklady. Stolek i židle jsou dost těžké, jsou tedy vhodné pouze na podlahu bez koberce, na které se vše snadno posunete. Na koberci by to nebylo možné. Dítě by židličku nezvedlo, pokud by ji chtělo posunout. Nám vyhovuje. Máme na plovoucí podlaze.
Stoleček i židličky krásné vše sedí jak má,ale výtku mám ke kompletování jde to opravdu hodně těžko.Ve videu to staví málé dítě no nevim nevim... jinak po sestavení krásné.
Zboží ještě nedorazilo
- Jednoduchá montáž
- Stabilní konstrukce
- Výhodná cena
- cena v porovnani s konkurenci
- nosnost
- barevne varianty
- cena v porovnani s normalni zidli ;)
Sestaveni bylo snadne, nastaveni pro dve deti take. Deti jsou spokojeni a ja ocenil hlavne to, ze dve stali o trochu vice jak jedna od provarene konkurence.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »