Nejnovější recenze ze sekce Dětské stolečky s židličkami
- Pěkný výrobek,synovi se moc líbí
- Po zašroubování noh židlička nejde bez úprav zasunout opěradlo.
- Vypadávají krytky noh stolku, musí se přilepit.
Jitro Klasik rostoucí židle ořech
Přidáno: 29. března 2021
(naposledy upraveno 29. března 2021)
Zakoupeno v Židle pro děti
- S židlí naprostá spokojenost
Stima stůl Pino Baby
Přidáno: 20. března 2021
(naposledy upraveno 20. března 2021)
Zakoupeno v Klik-nabytek.cz
- Hezká deska stolu.
- Kov na který se připevňují nohy stolu je ostrý a hrozí poranění.
- Dolní plochy nohou jsou velmi hrubě opracované, pokud se to tak vůbec dá nazvat.
Stoleček je na první pohled hezký, jen zpracování je nekvalitní. Je potřeba jednotlivé nedostatky opravit. Vzhledem k tomu, že se jedná o dětský stoleček, není jeho používání bezpečné.
Stima židle Pino baby
Přidáno: 20. března 2021
(naposledy upraveno 20. března 2021)
Zakoupeno v Klik-nabytek.cz
- Nekvalitní zpracování
U jedné ze dvou židliček jednotlivé díly nepasují k sobě. U obou je nekvalitní lak s nalepenými kousky pilin a rýhami. Pokud bych měla možnost zboží si prohlédnout, nikdy bych ho nekoupila.
- Velmi hezky a prakticky set.
- Bohužel jedna zidlicka přišla poskrabana, jelikož jsem to měla jako dárek k narozeninám a rozbalovali jsme to přímo před nim, tak už jsem to nemohla poslat zpět.Syn by byl zklamaný když by o ni měl přijít.Úplně se do toho setu zamiloval.
- Perfektní židle, kvalitní materiál, montáž snadná
Děti na židli sedi krasne rovne, variabilita dle výšky, je skoda, ze jsem ji nekoupila hned, co děti začaly sedět
Jsme maximálně spokojeni. Děkuji
- Rychlé a jednoduché sestavení, židlička je pěkně zpracována, žádné ostré hrany, je bytelná a synovi se moc líbí. Spolu s podsedákem a opěrkou zad je perfektní.
- kvalitni material a zpracovani
- cela kolekce od domestavu pekne k sobe ladi
- bohaty vyber moznosti povrchovych uprav, zakladni (v cene) je (pro me) dostatecna
- nema navrtane vsechny dirky po cele delce a tak nejde sedatko posouvat jemneji ale existuje nejaka vyska kterou nelze dosahnout
- Stabilní
- Vydrží dlouho
- Velmi krásné židličky
- Designová
- Dobře se udržuje
Kupujeme druhou, tentokrát pro mladší dceru. Židle je skvělá.
Syn na ní sedí velmi rád.
Budou je využívat dlouho. Kvalitní a zdravé sezení. Možnost upravování sedu dle potřeb dítěte.
- Snadná montáž, kvalitní provedení
prostě je to funkční
Lehké,skladné,dobře se bude udržovat.
- Barva
- Opravdu jen pro děti
U jednoho podsedaku chybela snura na uvazani k zidlicce. Kvalita zpracovani nabytku fajn.
- Rychlosti
Krásný design, jen u desky stolu chybělo pouzdro na závit a u židličky praskl roh opěradla po zašroubování vrutu.
- stabilní
- nastavitelná
- česká výroba
Kupovali jsme už druhou židli tohoto výrobce (první kus máme doma už 5 let a je pořád dokonale funkční). Děti ji mají jako pracovní židli ke stolu, vzhledem ke snadné nastavitelnosti jim vydrží dlouho. Doporučila bych i jako jídelní židličku (s dokoupitelným pultíkem), je stabilní a hezky zpracovaná. Sestavení je jednoduché.Oceňuji i to, že se jedná o českou výrobu. Vřele doporučuji.
kvalitní výrobek, naprostá spokojenost
Stůj má výrazně jiný barevný odstín než židle, což jsem podle fotky nepředpokládala. Vypadá, jako by byl z jiné sady.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »