Nejnovější recenze ze sekce Dětské stolečky s židličkami
- bytelné a kvalitní zpracování, hezký výrobek, splňuje všechny inzerované parametry
Rostoucí židle - navýšit počet otvorů na přenastavení.
- Zboží je moc hezké.
- Stoleček vypadá líp než na obrázku, ale ještě jsem nerozbalila úplně . Je to dárek k narozeninám, vnouček si rozbalí sám :)
Moc hezký stoleček i židličky snadno sestavitelný udělal dětem velkou radost
ok
- Pevné a pěkné
- doposud zboží čekám
Vnouček byl nadšený,krásný stolek i židle
velmi vkusný výrobek,který potěší
Velká spokojenost, super
Kvalitní materiál, kvalitní nátěr, nic neošizeno.
- Moc hezké zboží
- Velmi pěkná židlička .
- Umožní zdravý, ergonomický posed dítěte během několika růstových fází, s jednou drobnou nedokonalostí (viz zápory). Vypadá to, že je židle z kvalitních materiálů, pokud se dobře sestaví, nic se nikde nevyklá, nevrže (hodnoceno cca po 3 týdnech používání).
- Deska pod nohy není pro dítě dostatečně dlouhá, aby bylo celé chodidlo včetně prstů opřeno o podložku, pokud je v kolenou pravý úhel tak, jak by to ideálně mělo být. Část chodila přečnívá. Dítěti bude 6 let, má cca 120cm. Dá se řešit povysunutím desky více dopředu, pak je ale část desky mimo zářez v základně a hrozí její vypáčení.
- praktické pro děti
Ještě není sestaven
- Cena/kvalita
- Stul se vyklal, bylo třeba doma zabrousit
hezký nábytek do dětského pokojíčku
- je to fakt kvalitní masiv, nábytek drží, sedíme s malou u stolku i dospělí (židličku jsme vyzkoušeli do 75 kg), ani si nevrzla
- vkusný, nadčasový, žádné kýčové potisky
- skládání bylo docela v pohodě, intuitivní, předvrtání víceméně sedělo
- kvalitní voskovky se velmi těžce umývají, museli jsme použít PVC ubrus
- stůl se mi zdá malý, rozhodně není pro 4 děcka, jak by naznačoval počet míst na židličkách a lavici
- návod v polštině, krátký, málo informací (je pravda, že skládání je docela intuitivní a asi není potřeba podrobný ikeácký návod)
- záslepky byly jenom pro jeden dílek nábytku, tuším lavici, ostatní díly mají hlavičky šroubků volné, záslepky bychom museli dokoupit (ale neřešíme, je to kosmetická záležitost)
Zkoušeli jsme asi 4 typy dětského nábytku, tento jednoznačně zvítězil (byl také i nejdražší)
- Zboží je nekvalitní, přišlo poškozené podřené, poškrábané, loupající se barva a při montáži dřevěné opěradlo židle na obouch stranách prasklo,vruty jsou příliš veliké!! Druhou židli jsme radši ani nesmontoval .
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »