Nejnovější recenze ze sekce Dětské stolečky s židličkami
Stoleček s židličkami vypadá moc krásně a jde snadno složit. S nákupem jsem byla velice spokojená.
Veľká spokojnosť
- Dcera 8 let , je spokojená, pěkná stabilní židle. Růžová pro holčičku TOP. Koupíme ještě jednu pro mladší.
- kvalita odpovídá ceně
- kvalita odpovídá ceně
Livarno Home Dětský stůl + 2 židličky
Přidáno: 26. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Hezké
- Zdá se mi pevná, pro děti bude fajn
- Vzhled- nátěr se mi úplně nelíbí. Hlavně prostřední laťka u stolu, kde je díra na slunečník, byla celá pokroucená a manžel se opravdu bál, že nepujde žádným způsobem přišroubovat. Nakonec se povedlo a nějak to tam vtlačil, ale šťastní jsme z toho úplně nebyli a chtěli jsme už reklamovat.
- Super kvLita
- Jednoduchá montáž
- Pěkná sestava
- Dětem se líbí
- Barva je spíše šedohnědá
- Na plovoucí podlaze nožičky dost kloužou, pozor na pády
Výrobek splňuje očekávání, dětem se líbí. Využíváme na hru i jídlo.
Krásné barvy jako na obrázku vnoučata velmi spokojená a užívají si to
Moc pěkné a slušná kvalita
Krásné barvy jako na obrázku, vnoučata velmi spokojená
- Opěrka je přidržená šrouby jen uprostřed, takže není moc pevná
Stůl pěkný, pevný, pěkné provedení, snadná montáž. Opěrka je přidržená bohužel šrouby jen uprostřed, takže není moc pevná. Těžko říct jak dlouho při zátěži vydrží. Celkový vzhled super, pěkný doplněk dětského pokoje
Hezký dětský stůl a židličky, rychle se zmontovali,jsou dobře stabilní. Doporučuji
- Kvalitní dřevo, některé spoje nejsou zalepené, ale jinak židle i stůl stabilní a pevné.
Moc pěkný stoleček a židličky. Pro malou holčičku perfektní.
- Cena v akci
- Kvalita odpovídá ceně, žádný zázrak, ale stačí
- Praktický malý stoleček se židlemi
- Obrázková samolepa má krásné výrazné barvy
- Sedací koutek na dlouhou dobu jistě vydrží
- Skládání je na dýl
- Trošku poškrábané židličky
Určitě nám vydrží dlouhou dobu a malý může u stolečku samostatně jíst i si hrát a časem i malovat.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »